В Одеській області чоловік пограбував пошту та збив поліцейського

В Одеській області розвернувся справжній бойовик з пограбуванням і гонитвою. Там чоловік проник у поштове відділення, зламав сейф і викрав 800 тисяч гривень, після чого пустився навтьоки від поліцейських, повідомляє “Суспільне”.

У Дніпрі розбещувач малолітніх та його жертва знайшли труп в покинутій будівлі

Відзначається, що НП сталася в населеному пункті Великий Дальник. Там зловмисник проник до будівлі поштового відділення та зламав сейф, в якому зберігалося майже 800 тисяч гривень. На місце злому прибула поліція, проте тікаючи, чоловік збив співробітника правоохоронних органів і зміг сховатися. Автомобіль пізніше виявили в центрі міста — поліція вилучила з нього спорядження для злому вікон, дверей і замків та інші речові докази. Що стосується водія, він пізніше потрапив в руки поліції вже на стаціонарному посту, намагаючись потрапити в Болградський район області.

Затриманому оголосили підозру згідно зі ст. 185-5 та 345-2 КК України. Суд засудив підозрюваного до утримання під вартою без можливості застави. Викрадені гроші вилучили.

Нагадаємо, в Одесі в ніч на 29 грудня в одному з міських більярдних клубів одного з відвідувачів розстріляли прямо в залі. Передбачається, що 65-річний загиблий належав до кримінального середовища. Пізніше виявилося, що розстріляний — підручний відомого покійного злодія в законі.

Коментарі