В Одеській області вертоліт зніс кемпінг

На курорті Грибівка в Одеській області вертоліт зніс кемпінг відпочивальників.

Через потік повітря намети зрівнялися з землею, а одна з парасольок пробила намет і ледь не покалічила жінку з дитиною. Про це в Facebook повідомила потерпіла Юлія Цуп.

“Приїхали на відпочинок у кемпінг Грибівка. Розклали намети й тут над головами почав сідати на гору вертоліт UR-ICH. Від потоку вітру у наших сусідів намети зрівняло з землею, і хлопчика, який перебував в ньому, вдарили кріплення. Зламався повністю намет. І тут відкривається парасолька та з шаленою швидкістю летить у нашу сторону, пробиває намет і летить у мого сина і на мене … Слава Богу, нікого не зачепило. Побігла на гору до горе-пілота, але не почула від нього вибачень за те, що мало не скалічив людей, ні матеріального відшкодування за рваний намет”, – розповіла відпочивальниця.

Нагадаємо, раніше в Харківській області бійці висадилися з вертольота в водойму з відпочивальниками. Вони проводили навчання. Спочатку хлопці тренувалися стрибати з парашутами на Чугуївському аеродромі, а потім спускатися на воду.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі