В Україні пройшли випробування протикорабельних ракет “Нептун” (Відео)

В Україні пройшли випробування ракетного комплексу РК-360МЦ “Нептун”. Це протикорабельні ракети, які здатні вражати всі типи бойових і допоміжних надводних кораблів на озброєнні ймовірного противника, повідомляє Defence Express.

Україна отримала британські гранатомети для міських боїв (Відео)

Метою випробувань була перевірка роботи гідравліки комплексів в зимових умовах і, таким чином, готовність комплексу до швидкого розгортання в умовах морозів. Сам комплекс є мобільним і змонтований на шасі повнопривідних транспортних автомобілів Tatra T 815 виробництва Чехії.

Україна навесні отримає від США військові вертольоти, які призначалися для Афганістану — ЗМІ

До складу дивізіону ракетного комплексу входить 19 спецмашин (по шість пускових, транспортно-заряджаючих і транспортних машин і один рухомий командний пункт РКП-360), які сумарно можуть обрушити на противника залп з 72 крилатих ракет Р-360.

Тим часом на тлі загострення обстановки навколо України колишній голова Комітету Верховної Ради з міжнародної політики, нардеп від “Слуг народу” Богдан Яременко відкрито звинуватив західних партнерів України в нагнітанні паніки, істериці та продукуванні фейків.

Теги:

Коментарі