В Ужгороді жінку, яка зникла безвісти два тижні тому, знайшли мертвою

В Ужгороді знайшли мертвою 36-річну Габріелу Яцкович, яка перестала виходити на зв’язок ще два тижні тому. Про це повідомляє “Закарпаття онлайн”.

У Київській області чоловік забив до смерті вагітну дружину (Відео)

Видання повідомляє, що тіло жінки з пакетом на голові виявили на горищі будинку її матері, яка також не так давно померла. Передбачається, що загиблу могли задушити. При цьому попри те, що Яцкович пропала, з її телефону кілька днів продовжували йти повідомлення. Невідомий хотів представити справу так, що жінка нібито поїхала до Єгипту. Її друзі в якості “доказу” отримували фотографії з “відпочинку” – картинки, завантажені з мережі. За білінгом останній раз з телефону вбитої контакт фіксувався біля міста Виноградів Берегівського району Закарпатської області.

Добивав боржника по дорозі на кладовище: в Одеській області чоловіка засудили за вбивство

“Метою було відтягнути виявлення факту вбивства, ймовірно, щоб на час, коли приховане стане явним, за терміном давності було стерто відео з камер зовнішнього спостереження в прилеглих об’єктах. Тобто, цілком можливо, мова йде про людину, причетну до кримінальних сфер”, — припускає видання.

В Італії українку зарізав власний чоловік

Видання також зазначає, що вказаний будинок, де знайшли тіло Яцкович, повинен був перейти їй у спадок після смерті матері. Сама Яцкович раптово перестала виходити на зв’язок 1 січня — вона залишила на орендованій квартирі собаку і не вийшла на роботу без попередження, хоча була відома, як відповідальна працівниця.

Нагадаємо, раніше в Дніпрі поліцейські, які прибули на виклик про смерть людини, несподівано виявили жінку, яка 22 роки вважалася зниклою безвісти. Весь цей час її намагалися відшукати родичі.

Коментарі