Велосипедист, марафонець, рекордсмен: хто коригував удари РФ по університету Бекетова та житловому будинку в Харкові

Розкрито особу російського коригувальника, який наводив ракети російських терористів по Харкову. Саме завдяки йому 5 лютого російські ракети влучили в університет Бекетова та житловий будинок неподалік.

Як повідомляється в Telegram, “героєм” виявився Нечепоренко Андрій Станіславович, 1962 року народження, харків’янин.

“КМС всіх видів спорту, велосипедист, турист, марафонець, рекордсмен, призер, методист Академії безперервної освіти. Сам пише, що відвідував Росію та Білорусь після 2014 року.
5 лютого (в день ракетного удару по ХДАМГу та будинку поруч) написав, що “життя триває, люди живуть і виживають”, — сказано в повідомленні.

Удар терористів РФ по Харкову 5 лютого: у мережі показали фото пошкоджених будівель

Відзначається, що Нечепоренко був затриманий на гарячому в той момент, коли фіксував наслідки ракетного теракту росіян. Ймовірно, він думав, що на нього не звернуть увагу, але за ним, як з’ясувалося, вже давно спостерігали співробітники СБУ.

“Напевно, думав, що дідусь на велосипеді з GoPro нікому не впаде в око. Але його на той момент вже щільно вели”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вранці 5 лютого росіяни завдали два ракетні удари ракетами С-300 по центру Харкова, внаслідок чого було пошкоджено будівлю Харківського національного університету міського господарства імені О.Бекетова та житлові будинки. 5 жителів отримали поранення.

8 лютого стало відомо, що співробітники контррозвідки СБУ затримали російського агента, причетного до ракетних обстрілів Харкова 5 лютого. Ним виявився місцевий житель, який співпрацював з російською військовою розвідкою.

Коментарі