У Харкові рецидивіст вкрав обладнання для ліфтів на п’ять мільйонів гривень – поліція

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. Харківські оперативники затримали раніше судимого 33-річного уродженця Одеської області. За даними поліції, чоловік займався крадіжкою ліфтового обладнання в Київському, Шевченківському, Немишлянському, Індустріальному та Основ’янському районах міста. Під час обшуку в його автомобілі силовики виявили речові докази. Своїми діями фігурант завдав збитків на суму майже п’ять мільйонів гривень.

У Харкові затримали двох громадян Грузії, які нападали на жінок

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження. Чоловікові вручили підозру за статтею 185 (“Крадіжка”) КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

У Харківській області чоловік вийшов з колонії та обікрав племінницю

Нагадаємо, раніше в Харківській області рецидивіст вбив 79-річного чоловіка заради пенсії. Надзвичайна подія сталася в селі Грушуваха. Раніше судимий 26-річний мешканець села Мечебилове кілька днів таємно жив на горищі в будинку пенсіонера. Підслухавши телефонну розмову, він дізнався, що літній чоловік отримав пенсію. Дочекавшись ночі, фігурант пробрався в будинок і став обшукувати кімнату. Він знайшов 50 гривень, наручний годинник і мобільний телефон. У цей момент господар будинку помітив злодія і вдарив його палицею. У відповідь рецидивіст накинувся на пенсіонера і став бити його ногами. Коли потерпілий впав, хлопець витягнув з кишені жертви 800 гривень і зник. Пізніше від отриманих травм пенсіонер помер.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі