“Весняне полювання”: партизани анонсували бавовну в Мелітополі (Відео)

Кожен день в Мелітополі стає все більше напруженим для окупантів та їхніх спільників, оскільки Збройні сили України готуються до контрнаступу, а в тилу активізувалися партизани.

За останній місяць два відомих колаборанти були підірвані у власних авто. Іван Ткач, який контролював пасажирські перевезення у Мелітополі, загинув на місці. Гауляйтер Зубарєв з Якимівки втратив кінцівки та бореться за життя, хоча деякі місцеві канали, включно з російськими ЗМІ, підтверджували його смерть у лікарні.

“Весняне полювання”: колаборант-гауляйтер Зубарєв помер у лікарні (Фото, Відео)

Інші колаборанти також стали об’єктами загроз. Вони добре розуміють це та приймають максимальні заходи безпеки. Один з гауляйтерів міста, Балицький, їздить на спеціальних машинах — поліцейських та медичних. Однак це не гарантує йому безпеку, оскільки партизани, які полюють на колаборантів у місті, знають про всі його рухи та рухи його підлеглих.

Місцеві підпільники оприлюднили відео, в якому звернулися до Балицького та запевнили його, що він не зможе уникнути кари за свої дії, тоді як іншому колаборанту, Рогову, запропонували прийняти смерть гідно.

Коментарі