Військові контррозвідники СБУ знищили ЗРК “БУК-М1” та три “ТОР-2М” (Відео)

Під час спеціальної операції, проведеної військовими контррозвідниками Служби безпеки України, було успішно ліквідовано зенітно-ракетний комплекс “БУК-М1” та три протиповітряні ракетні комплекси “ТОР-2М”.

Особливо цікавою є історія, пов’язана з одним з “ТОРів”, який намагався збити наш дрон-камікадзе та втекти. Проте пілот, вправним керуванням зміг уникнути ракети, ручними маневрами відхиливши дрон від небезпеки, а потім, знову наздогнавши та “захопивши ціль” на ворожому ЗРК, що намагався утекти, ліквідувати його.

Мінус два: воїни ЗСУ перетворили на брухт техніку росіян біля Білогорівки (Відео)

Крім цього, бійці спецпідрозділу успішно розмінували три самохідні артилерійські установки “Нона”, три бойові машини піхоти, два танки, станцію раннього виявлення радіоелектронних сигналів та фортифікаційні споруди противника.

За допомогою співпраці з артилеристами Збройних Сил України було зроблено корекцію вогню та знищено ще 84 одиниці ворожої зброї. Серед них: сім танків, шість систем “Град” та шість самохідних артилерійських установок, одинадцять гармат, двадцять одна броньована машина та інша техніка.

Коментарі