Зв’язали та змусили віддати коштовності: у Харкові судитимуть трьох чоловіків

Жителям Запоріжжя загрожує до 12 років в’язниці. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

За даними слідства, в жовтні троє чоловіків проникли в будинок 52-річної харків’янки на вулиці Басейній. Фігуранти зв’язали потерпілу будівельним хомутом та змусили її віддати їм гроші та коштовності — 35 тисяч польських злотих, $500 та ювелірні прикраси. Після скоєного чоловіки втекли.

Грабіж на мільйон гривень: у Харкові затримали злодія

Поліцейські затримали підозрюваних. Ними виявилися жителі Запоріжжя, двоє з яких були раніше судимі. Під час обшуків у будинках фігурантів силовики вилучили вкрадені готівкові гроші та мобільні телефони. Також в одного із затриманих виявили $50 тисяч.

Розбій у центрі Харкова на 885 тисяч гривень: суд виніс вирок іноземцю

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (“розбій”) КК України. Матеріали справи стосовно трьох жителів Запоріжжя передали до Київського районного суду Харкова. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше у харків’янки вкрали майже чотири мільйони гривень. Крадіжка сталася в будинку по провулку Отакара Яроша. До правоохоронців звернулася місцева жителька 1968 року народження. Вона заявила, що невідомі підібрали ключі до вхідних дверей та винесли з житла $150 тисяч.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі