Ворог продовжує обстрілювати Донеччину: обійшлося без жертв (Фото)

У ніч на 30 квітня, ворожі сили випустили п’ять ракет по місту Краматорськ. Снаряди впали у полях, промисловій зоні та в приватному секторі.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Протягом доби, також під ворожим вогнем опинилися інші населені пункти Донецької області, включаючи Вугледар, Авдіївку, Костянтинівку та Часів Яр. На щастя, наразі немає інформації про поранених або загиблих.

“Близько півночі росіяни випустили по Краматорську п’ять ракет. На щастя, обійшлося без постраждалих: дві ракети впали у полі за містом, дві у промисловій зоні, одна – у приватному секторі поблизу житлового будинку, але пошкодила лише асфальтове покриття”, — пише Кириленко.

Окупанти завдали удару з РСЗВ по центру Куп’янська, — Синєгубов

У напрямку Волноваська російські сили обстріляли Велику Новосілку чотири рази, також були обстріли в напрямку Вугледару.

“На Донецькому напрямку росіяни п’ять разів обстріляли Авдіївку – влучили по житловому сектору, по території АКХЗ та по автобазі”, — зазначив Кириленко.

У Костянтинівці ворожі снаряди пошкодили десять будинків та інфраструктурний об’єкт, у Нью-Йорку Торецької громади було пошкоджено вісім будинків та нежитловий приміщення, а в Часовому Яру пошкодження відноситься до приміщення підприємства.

“На Лисичанському напрямку за добу відбулося шість обстрілів Лиманської громади з РСЗВ – постраждали Торське і Зарічне”, — додав Кириленко.

Коментарі