Виїзд з Лиману всіяний трупами росіян: ЗСУ взяли окупантів в кільце (Відео)

Українські військові оточили російське угруповання в районі Лимана Донецької області та звільнили 5 населених пунктів поблизу: Ямпіль, Новоселівку, Шандриголове, Дробишеве та Ставки. Зараз в них тривають стабілізаційні заходи. Про це в ефірі національного телемарафону новин поідомив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий.

За його словами, в районі Лимана в оточення потрапили близько 5 – 5,5 тисяч окупантів, однак точну кількість росіян, які перебувають у “котлі”, зараз назвати важко. Вороги здаються в полон, є багато вбитих та поранених. Операція зі звільнення Лимана продовжується.

Благодійний фонд “Повернись живим” опублікував відео з Лимана, на якому зафіксовано окупантів, які намагаються втекти з міста.

Український журналіст Андрій Цаплієнко опублікував в своєму Telegram відео, де видно, що виїзд з Лиману всіяний трупами росіян та їх розбитою технікою.

Як розповів голова Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай в ефірі каналу FreeДом, окупанти просили у свого керівництва дозволу вийти з Лиману, на що отримали відмову. Тепер у них є три варіанти дій: спробувати прорватися, здатися, чи всім разом загинути. Гайдай зазначив, що наразі всі шляхи відходу чи підвозу боєприпасів для росіян перекриті. У фонді “Повернись живим” додали, що можливе перекидання підкріплення.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі