За ґрати назавжди: Верховний суд підтвердив довічний термін вбивці трирічної дівчинки на Запоріжжі

Верховний суд України підтвердив вирок мешканцю Запорізької області – він перебуватиме за ґратами довічно через жорстоке вбивство трирічної дитини.

Як повідомляє запорізьке видання “Форпост”, ця трагедія сталася ще у 2017 році; 27-річна жінка разом зі своїм співмешканцем та трьома дітьми орендували житло у будинку 38-річного чоловіка, що мешкав у Молочанську Токмацького району Запорізької області.

Під Києвом біля залізничного вокзалу загинув 13-річний підліток

1 жовтня 2017 року ввечері між господарем та родиною виникла сварка – причиною стали борги за проживання. Господар, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вигнав орендарів на вулицю, а коли ті повернулися, то знайшли страшну картину – двоє дітей плакали, а 3-річна дівчинка була мертва.

Як встановило слідство, чоловік завдав дитині ударів табуретом у голову, потім чотири рази вдарив її виделкою в обличчя, шнурком для взуття душив дитину, бив головою об двері та одвірок. Дитина померла на місці внаслідок численних ушкоджень. Сам вбивця казав, що його розлютив плач дитини, який нібито заважав йому спати.

Попри те, що українські суди першої та апеляційної інстанції винесли вердикт – довічне позбавлення волі – вбивця дитини намагався змінити вирок. Та не вийшло: Верховний суд відмовив його захисту у задоволенні касаційних скарг. Тому решту життя чоловік проведе за ґратами.

Коментарі