Двох екскандидатів у мери Харкова викликали в антикорупційне агентство

Про це повідомили в пресслужбі Національного агентства з питань протидії корупції.

“НАЗК запрошує 17 осіб для надання пояснень про можливі порушення вимог Законів України “Про запобігання корупції” та “Про політичні партії в Україні”, — йдеться в повідомленні агентства.

У Харкові глава фракції “Партії Шарія” скоїв ДТП та зник з місця аварії

Серед осіб, якими зацікавилися в агентстві, опинилися двоє депутатів Харківської міської ради, екскандидати на пост мера Харкова.

До 17 грудня в столичний офіс антикорупціонерів повинні з’явитися розпорядники рахунків виборчих фондів Аліна Мустафаєва та Володимир Плетньов. Приводом для пояснень стали несвоєчасно подані декларації та можливі порушення порядку надання фінансової звітності.

Депутат Харківської міськради купила елітну нерухомість та їздить на люксовому електромобілі

Нагадаємо, раніше в Харкові Антимонопольний комітет України оштрафував два підприємства “Автоентерпрайз”. Фірмам закидають порушення законодавства Про захист економічної конкуренції. ТОВ “Автоентерпрайз” виписали штраф у 34 тисячі гривень, а однойменному приватному підприємству – у 314 тисяч у національній валюті. За даними Антимонопольного комітету, обидві компанії у встановлений законом термін подали неповну інформацію про свою роботу. Фірми належать підприємцю Дмитру Ніконову, який є помічником народного депутата від “Слуги народу” Олександра Куницького.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі