Загибель дитини під Запоріжжям: 11-річного хлопчика викрали та закопали в погребі двоє рецидивістів

Стали відомі нові подробиці у справі про загибель 11-річного Максима Самофалова, який зник наприкінці серпня 2021 року в Запорізькій області. Дитину шукали протягом декількох місяців, а виявилося, він загинув через кілька тижнів після викрадення, повідомляє портал “Вместе”.

У Києві рецидивіст зґвалтував п’ятирічну доньку знайомої – поліція

Як з’ясувалося, тіло зниклої дитини було виявлено на території приватного домоволодіння одного з сіл Якимівської ОТГ в Запорізькій області. Підозрювані у скоєнні моторошного злочину — 46-річний та 26-річний громадяни України, обидва неодноразово судимі. На цей час вони знаходяться в розшуку. Передбачається, що 29 серпня, коли Максим пропав, двоє кримінальників викрали його, близько двох тижнів протримали в підвалі свого будинку, а потім вбили та закопали прямо там.

Нагадаємо, 17 січня стало відомо, що в Запорізькій області виявили мертвою 11-річну дитину, яку майже п’ять місяців шукали силами поліції та волонтерів. Максим Самофалов, учень місцевої школи-інтернату, пропав недалеко від Мелітополя 29 серпня 2021 року, коли вийшов з дому гуляти, а додому не повернувся.

Коментарі