Заочно обвинувачується у державній зраді колишній працівник податкової Києва, який очолює адміністрацію “днр”

Співробітники ДБР, спільно з СБУ, завершили досудове розслідування стосовно колишнього працівника податкової служби міста Києва, який зрадив Україну і наразі очолює фіктивну адміністрацію лідера терористичної організації “днр” дениса пушиліна.

Обвинувальний матеріал було направлено до суду.

З’ясовано, що цей зрадник у 2014 році виїхав до тимчасово окупованої частини Донеччини через москву. Він вирішив перейти на бік ворога і знайти роботу в “державних органах” незаконного псевдодержавного утворення “днр”.

З 2014 по 2018 рік, він добровільно працював на різних посадах, включаючи керівництво, в апараті так званої “народної ради днр”.

Представники політичної влади росії навіть намагались залучити його до роботи в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на сході України в мінську. Він повинен був представляти “днр” у складі підгрупи з питань безпеки.

У Харкові судитимуть податківицю з Куп’янська, яка перейшла на бік росіян

В кінці 2018 року зрадник України очолив адміністрацію так званого “глави” терористичної організації “днр”.

Після початку повномасштабного російського вторгнення, він здійснював пропагандистську та дезінформаційну діяльність, виступаючи за підтримку рішень та дій терористичного режиму та її збройних формувань.

На зрадника України складено обвинувачення у державній зраді (ч. 1, ч. 2 ст. 111 КК України).

Покарання за цими статтями передбачає довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора.

Коментарі