У Харкові п’яний водій пропонував патрульним 4000 гривень

Минулої доби Харківським патрульним сім разів пропонували неправомірну вигоду. Один з порушників виявився п’яним та намагався за хабар домовитися про непритягнення до відповідальності.

У Харкові пішохід порушив правила та намагався дати хабар патрульним

Як повідомили в пресслужбі Управління патрульної поліції, вчора ввечері інспектори зупинили на проспекті Льва Ландау Mercedes за порушення ПДР. В ході спілкування поліцейські помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти відповідний огляд. Водій відмовився у присутності двох свідків. Щобільше, запропонував патрульним 4 тисячі гривень хабаря.

Правоохоронці неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, але водій не реагував. Тоді поліцейські викликали на місце слідчо-оперативну групу. На водія склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння, також йому доведеться понести відповідальність за пропозицію хабаря.

У Харкові суд оштрафував водія, який намагався підшофе дати хабар патрульним

Нагадаємо, раніше в Балаклії співробітники патрульної поліції зупинили автомобіль, яким керував 26-річний уродженець Краматорська. Під час спілкування правоохоронці з’ясували, що у 2020 році суд на десять років позбавив його водійських прав. Відносно порушника копи склали протокол та вилучили машину. Щоб повернути транспортний засіб чоловік запропонував поліцейським хабар. В результаті слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 369 (“хабар”) КК України.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі