Зеленський розповів про втрати РФ і ЗСУ на півночі Харківщини

Під час наступу російських військ на Харківщині, що розпочався трохи більше двох тижні тому, РФ зазнала великих втрат. Співвідношення втрат на цьому напрямку складають 8 росіян до 1 українця. Про це в інтерв’ю центральноазіатським ЗМІ розповів президент Володимир Зеленський.

“Путіну абсолютно начхати на розуміння людського життя. Мало того, йому начхати на те, хто якою мовою говорить. Йому начхати і на своїх людей, як на цивільних, так і на військових. Їхній прорив у напрямку Харкова, який стався трохи більше двох тижнів тому, закінчився військовими жертвами 1 до 8, один українець на вісім росіян. І скажіть, десь там дається ця статистика, чи йому цікаві [втрати людей] чи ні? До цього тижня було близько 2-3 тис. жертв – я постійно отримую аналітику про вбивство російських військових. 2-3 тис. сімей втратили своїх дітей. Та йому абсолютно наплювати. Путін у цей час у лазні перебуває, чи де він там — у СПА, який показували не один раз? Він тим часом займається зовсім іншим. Але ручки він свої маленькі не відмиє, звичайно, від цього кровопролиття”, – сказав Володимир Зеленський.

Президент України дав інтерв’ю для ЗМІ Казахстану, Киргизстану і Узбекистану на території типографії, зруйнованої напередодні ударом російської ракети.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі