“Золотий вагон” для ВІПів: відомий телеведучий показав палац на колесах

Відомий український телеведучий Дмитро Комаров показав внутрішнє оздоблення елітного золотого вагона поїзда “Укрзалізниці”. Квиток в 12-місний елітний вагон обійдеться у 24 тис.гривень за поїздку з Києва до Одеси – за одне лише місце.

Фрагмент програми, в якій Комаров показував вагон, був опублікований на YouTube-каналі “Світ навиворіт”.

Під Харковом потяг збив дівчину: у мережі з’явилося відео трагедії

У першому відділенні вагона, оформленому, як їдальня, встановлений значних розмірів дерев’яний стіл, накритий білою скатертиною та сервірований посудом, м’які дивани та крісла, на стінах – золочені канделябри, а на вікнах – стильні фіранки. Все це викликало у Комарова асоціації не з “Східним експресом”, а з Версалем – палацем французьких королів.

Також телеведучий запитав у провідниці про необхідність здавати мандрівникам у VIP-вагоні постільну білизну, на що отримав відповідь, що це не потрібно. Дмитро зазначив, що в “номері”, як хочеться часом назвати золотий вагон, не вистачає тільки халатів і капців, як в готелях, хоча прибирання включені у вартість.

У потяг, який їхав з Харкова до Львова, в’їхав комбайн (Фото)

Журналіст також назвав цей вагон “Укрзалізниці” “5-зірковим готелем” та “музеєм на колесах”.

В рамках телепередачі Комаров розповів те, що є версія, згідно з якою цей вагон для себе побудував ексгенеральний прокурор Віктор Пшонка і на ньому ж він втік з України.

Крім їдальні під час елітної подорожі можна скористатися повноцінною просторою ванною кімнатою, де є душова кабіна, кухнею з електроплитою, мікрохвильовкою і навіть духовкою і кавоваркою.

Зайве навіть питати, хто може скористатися послугами такого вагона – позамежна ціна у 24 тисячі гривень безумовно не по кишені звичайному українцю, для якого середня зарплата в 12 тисяч гривень часто вже є межею мрій.

Нагадаємо, з 27 вересня тимчасово не курсуватиме один з потягів “Інтерсіті+”. Таке рішення “Укрзалізниця” прийняла у зв’язку з ремонтними роботами на коліях. Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Коментарі