ЗСУ отримують розвіддані не тільки від місцевих жителів ТОТ, а й від російських “мобіків”

Пропагандисти Кремля занепокоїлися через те, що російські військові на окупованих територіях України стикаються з проблемою витоку секретної інформації, яка передається українським спецслужбам та ЗСУ. Російський військовий пропагандист Михайло Лучин попереджає, що це може мати серйозні наслідки для російської армії на території України.

У своєму Telegram-каналі Лучин зауважує, що ЗСУ дуже швидко реагують на надходження інформації про розташування російських військових та проводять точкові артилерійські та ракетні удари по місцях їх зосередження, часто знищуючи казарми.

Згідно з доповіддю Лучина, розвідувальна інформація про розташування та рухи військовослужбовців передається українським спецслужбам не лише місцевими жителями, а й російськими мобілізованими солдатами, які до цього співчували Україні. Крім того, окупанти в російській армії, які потерпають від приниження та пригнічення, також надсилають розвідувальну інформацію ВСУ, чим мстяться своїм командирам з рф.

“Весняне полювання”: колаборант-гауляйтер Зубарєв помер у лікарні (Фото, Відео)

Лучин розповідає про схему, за якою українські військові отримують секретну інформацію від російських військовослужбовців на окупованих територіях. Місцеві жителі намагаються набути довіри в окупантів, та за невимушених обставин вивідують дані, які повинні триматися у секреті. Звісно, росіяни навіть не підозрюють, як саме буде використовуватися отримана інформація в майбутньому.

Коментарі