У Харкові чоловік отримав п’ять років за вбивство матері свого товариша

Ленінський районний суд Харкова виніс вердикт у справі про вбивство жінки, чиє тіло знайшли в Григоровському бору. Фігурант повністю визнав свою провину. Про це стало відомо з Єдиного реєстру судових рішень.

У Харкові поліцейські затримали підозрюваного в замаху на вбивство

Злочин стався в лютому 2018 року. Уродженець Кривого Рогу жив у свого товариша і постійно був свідком скандалів між ним і його матір’ю. Після чергової сварки п’яний син заснув, а його друг допоміг пенсіонерці, яка перенесла інсульт і не могла самостійно пересуватися, вийти на вулицю. По дорозі жінка скаржилася супутнику на сина і ображала його самого.

В результаті чоловік довів мати свого товариша до Григорівського бору, де вирішив розправитися з нею. Зловмисник бив і душив жертву доти, поки та не перестала подавати ознаки життя. Вранці наступного дня злочинець ще й обікрав іншого свого знайомого. Затримати його вдалося лише в травні 2018 року.

Жінка зв’язала співмешканця і задушила за допомогою пакета: суд виніс вирок

В ході розгляду фігурант визнав свою провину. За грабіж і навмисне вбивство суд засудив його до п’яти років позбавлення волі. При цьому в строк відбутого покарання чоловікові зарахували 2,5 року, проведених в СІЗО. Вердикт не набув чинності та може бути оскаржений в апеляції.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі