На курорті Азовського моря знайшли крокодила

На Арабатській Стрілці в одному з водоймищ, який утворився на місці, де свого часу видобували пісок, виявили крокодила, передає Укрінформ.

“Так, це правда. Надійшла інформація від місцевих органів влади про те, що двоє відпочивальників повідомили, що вони бачили крокодила у водоймі, що утворився на місці колишнього піщаного кар’єру”, – розповів заступник начальника відділу комунікації ГУ НП у Херсонській області Віталій Байдаров.

За його словами, місце, де бачили крокодила – озеро, заросле очеретом. Як зазначив Байдаров, свідки розповіли, що коли вони помітили крокодила, той їв качку.

Правоохоронці оглянули озеро та виявили, що з води стирчить морда крокодила. Довжина тварини – близько півтора метра. Зараз територію охороняють шість поліцейських. Місцева влада та правоохоронці вирішують, яким чином діяти далі, як зловити тварину. Також поки ніхто не заявив про те, що у нього пропав крокодил, додав Байдаров.

Нагадаємо, раніше до правоохоронців звернулася харків’янка, яка повідомила, що в її квартиру проникла велика змія. Оглянувши кімнати, правоохоронці виявили сітчастого пітона, який лежав під ліжком. Жінка не змогла пояснити, як тварина опинилася у неї вдома.

I think all aspiring and professional writers out there will agree when I say that ‘We are never fully satisfied with our work. We always feel that we can do better and that our best piece is yet to be written’.
Показати всі пости

Коментарі