Харків’янина підозрюють у викраденні машини у власної матері

Під Харковом правоохоронці затримали раніше судимого хлопця. Його підозрюють в незаконному заволодінні транспортним засобом. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харкові у професора юрфаку викрали елітний позашляховик

Як стало відомо сьогодні, інцидент стався ще 18 липня, але підозру фігуранту оголосили тільки зараз. Як з’ясували слідчі, 28-річний харків’янин був у гостях у своєї мами в селі Смородьківка Куп’янського району. Хлопець попросив ключі від її Kia Magentis, щоб послухати музику.

Потім він вирішив викрасти машину та поїхав в Харків. Але на стаціонарному посту “Рогань” водія зупинили співробітники поліції. Тепер невдалому викрадачеві може загрожувати до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна або без неї.

1.jpg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, раніше Краснокутський районний суд Харківської області виніс вирок місцевому жителю, який викрав машину, щоб поїхати до своєї коханої. За даними слідства, в січні нинішнього року 41-річний чоловік випивав разом з друзями. На ранок, коли товариші пішли спати, зловмисник викрав автомобіль Honda, що належить господареві будинку. Сам обвинувачений пояснив свої дії необхідністю побачити улюблену, яка проживала в іншому населеному пункті. Його засудили до п’яти років позбавлення волі.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі