У мерії прокоментували інцидент з ліфтом в харківській висотці

Обриву тросів не було. Про це сьогодні на своїй сторінці в Facebook повідомив директор Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

За його словами, 26 липня жителька сьомого поверху в будинку по вулиці Золочівській, 24А викликала ліфт, щоб спуститися на перший поверх. В районі п’ятого поверху з невідомої причини спрацювала автоматика і в кабіні включилася система аварійного гальмування. Ліфт зупинився. Прибулий на місце інциденту технік відкрив двері в шахту і харків’янка самостійно вийшла з кабіни ліфта.

У Харкові пенсіонерка впала в шахту ліфта

“Ніяких видимих ​​пошкоджень на жінці ніхто не побачив. Що сталося потім і чому дочка пасажирки вирішила в терміновому порядку госпіталізувати мати – невідомо. У будь-якому випадку, її зараз обстежують в “четвірці”, – написав Юрій Сидоренко.

Директор Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міської ради також опублікував фото сторінок журналу техобслуговування цього ліфта, зазначивши, що останній раз пасажирський підіймач був обстежений шість днів тому і несправностей виявлено не було.

Копи допомогли вибратися із ліфта, що застряг, сім’ї з трирічним малюком

Нагадаємо, в Харкові лікарі не змогли врятувати жінку, яка застрягла в ліфті разом з реанімаційною бригадою швидкої допомоги. Інцидент стався у квітні 2019 року. Коли медики прибули до 31-річної пацієнтки, вона перебувала в стані клінічної смерті. По дорозі до машини доктора разом з пацієнткою застрягли в ліфті. Лише 20 хвилин по тому ремонтна бригада прибула на місце та звільнила в’язнів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі