Харків’яни допомогли кур’єру, який їздив на велосипеді дочки

Небайдужі харків’яни зібрали понад 25 тисяч гривень для допомоги кур’єру Glovo Бубакара, історія якого стала вірусною в соцмережах. За ці гроші чоловікові придбали новий телефон і сертифікати на одяг, а його дочці – солодощі та іграшки. Про це розповіли організатори благодійної акції.

У Харкові на “Найріднішому концерті” зібрали 75 тисяч для онкоцентру

Раніше в соціальних мережах з’явилася історія про кур’єра, у якого вкрали велосипед. Через це Бубакару довелося розвозити замовлення на велосипеді своєї дочки. Колеги хлопця зібрали гроші  купили йому новий засіб пересування.

Незабаром з’ясувалося, що герой цієї історії виховує маленьку дочку та знаходиться в непростому матеріальному становищі. Тоді в Telegram був створений чат, який об’єднав понад 300 небайдужих людей.

“За словами учасників вдалося з’ясувати, що йому потрібні одяг і телефон для роботи, йому важко закривати замовлення. Гроші він не бере. Вирішили купити сертифікати в магазинах (на одяг) і продуктовому супермаркеті”, – розповів один з учасників акції.

Без квартири й нікому не потрібний: у Харкові чоловіка з інвалідністю кинули посеред вулиці

 Спільними зусиллями небайдужих харків’ян вдалося зібрати 25,5 тисячі гривень. За них сім’ї купили все необхідне, а залишок Бубакару планують передати через сусідів.

“Ви б бачили очі дочки, коли діставали іграшку! Там було стільки радості! І, можливо, сьогодні всі, хто був причетний до цього, запалили “нову зірку”, яка даруватиме світло й радість”, – написали учасники благодійної акції в соцмережі.

photo_2021-07-21_22-41-37.jpg

Фото: Де в Харкові

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі