У Харкові через інформацію про вибухівку на 50 хвилин затримали літак до Познані

Вчора ввечері правоохоронці перевірили інформацію про мінування Харківського аеропорту. Зловмисник відправив повідомлення на електронну пошту повітряної гавані. Про це розповіли в пресслужбі обласного управління поліції.

Поліція затримала “мінера” супермаркету “АТБ”

На місце події виїжджали кінологи, слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Вони оглянули приміщення аеропорту та прилеглу територію. Через повідомлення “мінера” був тимчасово обмежений доступ до терміналів та затриманий на 50 хвилин виліт рейсу “Харків – Познань”. О 22:50 робота об’єкта була відновлена, вибухівку або боєприпаси не знайшли.

3.jpg

Фото: ГУ НП в Харківської області

Нагадаємо, раніше правоохоронці перевірили інформацію про мінування одного з харківських судів. Повідомлення про те, що в будівлі суду на площі Театральній знаходиться вибухівка, надійшло в поліцію близько 15:30 22 вересня. На місце виїжджала слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Фахівці обстежили 900 м кв. приміщень та евакуювали 173 людини. Вибухонебезпечних предметів під час перевірки не виявили.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі