Вночі РФ випустила по Харкову одразу 7 ракет: фото наслідків обстрілу

Цієї ночі був один із наймасованіших обстрілів Харкова за останній час. Про це повідомив голова ХОВА Олег Синєгубов.

Росіяни намагалися прорвати українську оборону під Харковом

Близько 22:30 ворог обстріляв Київський район Харкова з реактивних систем залпового вогню. Постраждали приватні будинки, були влучання в дорожнє покриття. Приблизно в 2:30 Штаб оборони зафіксував одразу 7 пусків ракет з Бєлгорода в напрямку Харкова. Є удари в Шевченківському, Київському, Салтівському, Індустріальному та Холодногірському районах.

Частина ракет влучила по відкритих територіях, тож пожеж не викликала. Фасади будівель пошкоджені осколками та вибуховою хвилею, частково зруйноване дорожнє покриття. Попередньо – без постраждалих. Правоохоронці ще працюють на місцях влучань та фіксують злочини окупантів.

“З 14 року з вами”: у Харкові затримали коригувальника російських обстрілів

За інформацією “Суспільного”, одна з ракет поцілила у землю на вулиці Весніна, де раніше пролягали трамвайні рейки. Від обстрілу пошкоджена будівля науково-дослідного вуглехімічного інституту, у житловому п’ятиповерховому будинку вибило вікна.

Протягом минулої доби ворог продовжував гатити по мирних об’єктах Харківського, Богодухівського, Чугуївського та Ізюмського районів області. Пошкоджені приватні житлові будинки, господарчі споруди. За даними Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби постраждали 9 людей у Харкові, з них жінка 75 років, на жаль, від отриманих поранень померла.

Фото: “Суспільне”.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі