Від удару відірвало моторний відсік: у поліції розповіли подробиці ДТП із загиблими (Фото)

Трагедія сталася в Харківському районі. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ГУ НПУ в Харківській області.

23 грудня близько 08:00 поблизу села Кутузівка зіткнулися три автомобілі. За попередньою інформацією, водій Volkswagen Touareg, рухаючись у бік Харкова, під час обгону зіткнувся з легковиком ВАЗ. Виїхавши на зустрічну смугу, “німець” протаранив автомобіль Ford.

1_2.jpeg

 

Під Харковом “шістка” вилетіла в кювет, водій загинув

В результаті зіткнення пасажир легковика Ford загинув на місці. 54-річний водій, двоє пасажирів цього транспортного засобу, а також водій Volkswagen Touareg отримали травми різного ступеня тяжкості. Всіх постраждалих доставили в лікарню.

3_0.jpeg 

 

У Харківській області автобус з Москви з’їхав у кювет: постраждали чотири людини (Відео, Фото)

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група. Дані про подію внесли в єдиний журнал правопорушень та заяв. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, раніше в Харкові в районі авторинку “Лоск” зіткнулися мікроавтобус та ВАЗ-21099. Від удару обидва автомобілі злетіли з дороги в кювет, а мікроавтобус ще й перекинувся. Директор Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктор Забашта розповів Newsroom, що врятувати водія легковика не вдалося – від отриманих травм він загинув на місці аварії. Чоловікові було 75 років.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі