У Харківській області засудили матір, яка намагалася “врятувати” сина за допомогою хабаря

Лозівський міськрайонний суд Харківської області виніс вирок жінці, яка пропонувала гроші слідчому. Однак поліцейський відразу ж повідомив своєму керівництву. Про судовий вердикт розповіли в обласній прокуратурі.

Ректора Харківського вузу підозрюють в отриманні хабаря

За даними слідства, сина місцевої жительки підозрювали у грабежі. Жінка вирішила його “врятувати” та запропонувала співробітнику райвідділу 6000 гривень. Через кілька днів вона передала слідчому третину цієї суми та була затримана.

Матір визнали винною за статтею 369 КК України (“давання хабаря особі, яка займає відповідальне становище”). Лозівчанку засудили до 4,5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Вердикт не набрав чинності та може бути оскаржений в апеляції.

У Харкові чиновницю судитимуть за вимагання хабаря за довідку про інвалідність

Нагадаємо, раніше в Харкові силовики вручили підозру співробітнику Укртрансбезпеки. За даними слідства, 36-річний чоловік налагодив торгівлю водійськими правами. Фігурант уклав “домовленості” з поліцейськими та медиками на себе, а натомість просив 10 тисяч гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі