У Харкові через власну необережність загинув чоловік

У Новобаварському районі Харкова рятувальники протягом години ліквідували загоряння в приватному будинку. Жертвою пожежі став місцевий житель 1959 року народження. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління ДСНС.

У Харківській області рятувальники знайшли трупи батька та сина

Вчора о 19:10 на гарячу лінію “101” надійшла інформація про НП на вулиці Крилова, 14. На місце події виїжджали два екіпажі рятувальників. До моменту їх прибуття в одній з кімнат горіла підлога та журнальний столик. Загальна площа пожежі склала всього п’ять метрів, проте поруч з осередком загоряння бійці ДСНС знайшли бездиханне тіло господаря житла. О 20:02 вогонь був загашений. Причиною трагедії стала необережність чоловіка при поводженні з вогнем.

У Харкові в приватному секторі загорівся легковий автомобіль

Нагадаємо, раніше в Харкові шість бригад рятувальників понад три години гасили пожежу на складі. Сигнал про подію на вулиці Військовій, 20 надійшов на спецлінію 30 вересня. До місця НП направили шість відділень рятувальників на автоцистернах та автодрабині. На момент їх прибуття в складській будівлі на другому поверсі горіли текстильні вироби. Площа пожежі склала 150 квадратних метрів.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі