“Трохи страшне слово”, — Світоліна заявила що не збирається йти в політику

Вихованка харківської школи тенісу Еліна Світоліна пояснила, чому не висловлюється на політичні теми. За словами спортсменки, для цього їй не вистачає знання внутрішніх процесів в даній сфері. Про це вона розповіла в інтерв’ю Дмитру Гордону.

Світоліна програла другий матч поспіль з початку року

Перша ракетка України повідомила, що дуже поверхнево цікавиться політичними подіями та спирається на думку друзів, які вводять її в курс справи. Дівчина також поскаржилася на брак особистих знань у цій сфері. На питання Дмитра Гордона, чи не планує вона зайнятися політикою після закінчення кар’єри, Світоліна відповіла негативно.

“Ні. На цей час я не бачу у своєму свідомому віці в Україні та не розумію, що відбувається. І навіть коли у нас були військові дії, я була тут дуже мало. Більшу частину я дізнавалася з новин і тільки спілкувалася зі своїми друзями та родиною. Але в Одесі була інша ситуація і вони теж мало знали, що реально відбувається. Тому в тенісі я вже 23 роки та можу розповісти взагалі все, що я знаю, можу висловити свою думку і є якась мудрість. У політиці потрібно мати багато років саме цієї мудрості, щоб висловлювати свою думку і не заплутати ще більше людей”, — заявила Світоліна.

Світоліна пішла від тренера, з яким завоювала 11 титулів

Нагадаємо, раніше українка отримала від президента стипендію за медаль на Олімпіаді. Так, за перше місце на Олімпійських іграх передбачена виплата 16 прожиткових мінімумів, за друге – 15, а за третє – 14. Тренери отримають набагато менші суми. Крім Світоліної, наш регіон представляють бронзові призери ОІ-2020, синхроністки Марина та Владислава Алексєєви, Катерина Резник, Марта Федіна, Анастасія Савчук, Ксенія Сидоренко, Аліна Шинкаренко та Єлизавета Яхно, а також їх тренери Ірина Гребеннікова, Олеся Зайцева, Валерія Меженіна, Володимир Уткін і Світлана Саїдова.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі