У Харкові врятували чоловіка з COVID-19, у якого зупинилося серце

У Харкові у пацієнта з коронавірусом сталася клінічна смерть, але медики зуміли його врятувати. Після реанімаційних заходів його відвезли в лікарню. Про це повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

У Харківській області за добу від COVID-19 померли 11 осіб

Як стало відомо сьогодні, 11 січня в службу “103” надійшов виклик про 65-річного харків’янина, якого паралізувало. На місці бригада з’ясувала, що у чоловіка COVID-19, гостра пневмонія та підозра на мозковий інсульт. Вже в дорозі у нього сталася клінічна смерть. Фельдшер Світлана Куцина змогла відновити роботу серця, після чого пацієнта госпіталізували. Медики просять жителів міста не затягувати зі зверненням у разі можливого зараження COVID-19 та дотримуватися карантинних обмежень.

У Харкові медики врятували 36-річного чоловіка, який перебував у стані клінічної смерті

Нагадаємо, станом на сьогоднішній ранок в Харківській області вакцинували понад мільйон осіб, у тому числі 975,5 тисяч — двома дозами. За добу, за офіційними даними, вакцинують від 10 тисяч громадян. Крім того, деякі жителі регіону вже отримали бустерні дози — в МОЗ повідомили, що цей показник склав 1403 людини (Харківська область знаходиться на дев’ятому місці в Україні).

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі