Активістка FEMEN влаштувала голий протест під офісом президента (Фото)

У Києві активістка організації Femen, відомої своїми скандальними акціями, влаштувала одиночний протест у напівголому вигляді під офісом президента України, повідомляє канал “ТРУХА”.

Активістка, яка протестувала під будівлею ОПУ, зажадала від президента скасувати наказ Міноборони про постановку жінок на військовий облік та примусову їх мобілізацію в разі початку війни.

Військовий облік для жінок: міноборони вдвічі скоротило список військовозобов’язаних

При цьому вище пояса дівчина була оголена, а також при ній була присутня дитина.

“Жінки та дівчата повинні брати участь у військових конфліктах виключно на добровільній основі. У держави немає морального права примушувати жінок до бойових дій. Жінки досі не мають рівних прав з чоловіками та тому на них не повинні поширюватися рівні обов’язки. Жодна з нас не розв’язувала воєн! Жодна з нас не розкрадала армію! Жодна з нас не повинна загинути! Руки геть від жінок!”, — заявили в організації.

Нагадаємо, раніше жінок зобов’язали стати на військовий облік протягом 2022 року. У списку опинилися українки віком від 18 до 60 років, які мають професії, споріднені військово-обліковим спеціальностям, та придатні для проходження військової служби за станом здоров’я та віком.

Коментарі