Внаслідок російських обстрілів пошкоджено 11 об’єктів інфраструктури у 8 областях України — прем’єр-міністр

Російські окупанти вранці 10 жовтня завдали масованого удару по містах України. Під ударами опинилися об’єкти цивільної та критичної інфраструктури. Про це сьогодні на своїй Facebook сторінці повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

“Однією з перших цілей стали дитячий майданчик, музеї та навчальні заклади. На жаль, загинули люди. Станом на 11:00 пошкоджено 11 важливих інфраструктурних об’єктів у 8 регіонах та Києві. Наразі частина областей знеструмлена. Потрібно бути готовим до тимчасових перебоїв зі світлом, водопостачанням, зв’язком. Головна мета цих військових злочинців – посіяти паніку, злякати, залишити українців без електрики та тепла. Усі служби працюють на місцях, ми оперативно відновлюємо нашу інфраструктуру. Зробимо все, щоб якнайшвидше відновити всі об’єкти”, — йдеться у повідомленні.

Теги:

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі