Бавовна у Джанкої: місцеві жителі повідомляють про близько десяти вибухів (Відео)

20 березня в окупованому місті Джанкой на півночі Криму сталися кілька потужних вибухів, про що повідомили місцеві Telegram-канали. Згідно з повідомленням авторів каналів, попередньо під Євпаторією спостерігалися рухи літаків.

Згідно з інформацією видання “Крим. Реалії”, пізніше у Джанкої пролунали повторні вибухи. Місцеві жителі повідомили про чутність близько 10 вибухів в місті.

Російський винищувач намагався збити безпілотник ВМС України над Чорним морем

Наразі російська влада та військові не зробили офіційного коментаря щодо ситуації. Зауважимо, що місцевий блогер-колаборант Олександр Таліпов заявив, що над містом, ймовірно, збили безпілотник.

Пізніше Головне управління розвідки МО України у Telegram сповістило про те, що вибух знищив російські крилаті ракети “Калибр НК” під час їхнього транспортування залізницею.

«“Калибр НК” – ракети, призначені для пусків з надводних кораблів російського чорноморського флоту. Дальність ураження такої зброї – понад 2500 тисячі кілометрів по наземних цілях та 375 кілометрів по морських», — сказано у повідомленні ГУР МО України.

Комментарии