Бої за Бахмут: ЗСУ розповіли про тактику російських загарбників

Командир окремої бригади Сил Територіальної оборони ЗСУ, полковник Дмитро Заворотнюк, розповів про тактику російських загарбників у бою за Бахмут.

“У Бахмуті ми зіткнулися з війною дещо іншого характеру, ніж бачили раніше. Росіяни атакують переважно малими групами по 5-6 людей, котрі під прикриттям артилерії намагаються проникнути в наші бойові порядки та вступити в контактні стрілецькі бої”, – доповів Заворотнюк.

Командир також наголосив на важливості тримати місто. Він також зазначив, що у разі відступу українських сил, окупанти продовжать наступ.

На Донеччині бійці ЗСУ збили ворожий дрон “Гранат-1” (Відео)

“Бахмут потрібно тримати! Там ми стримуємо та перемелюємо значні сили російських загарбників”, – заявив командир тероборони.

Заворотнюк підкреслив, що українські військові своєю чергою теж відповідають наступом та мають важливу перевагу у рівні бойової підготовки, злагодженості підрозділу й мотивації особового складу.

“Я пишаюся, що з цим у нас в бригаді все гаразд, адже всі розуміють, що ворога потрібно зупинити та знищити!” – сказав Дмитро Заворотнюк.

Комментарии