Цілувався з підлеглими у робочому кабінеті: начальника Рівненського ТЦК перевели до однієї з бойових частин

Після суспільного резонансу від відео, на яких начальник Рівненського об’єднаного міського терцентру комплектування та соцпідтримки Олександр Ярмошевич на робочому місці цілується з кількома підлеглими-жінками, офіцер з власної ініціативи написав рапорт про переведення його для подальшого виконання службових обовʼязків до однієї з бойових частин. Наказ про його призначення до нового місця служби вже підписало керівництво. Про це повідомили в Оперативному командуванні “Захід”.

“Командування не має претензій щодо виконання офіцером поставлених задач у межах покладених на нього службових обовʼязків. Проте відзначаємо, що особисті питання військовослужбовці не повинні вирішувати на робочому місці”, – йдеться в офіційному повідомленні.

У Закарпатському військкоматі харків’янин ледь не скоїв самогубство

В Оперативному командуванні “Захід” також наголосили, що відео з начальником Рівненського ТЦК були вкинуті та поширені через ресурси та за прямого супроводження російських пропагандистів. Обставини встановлення записуючих пристроїв в службовому приміщенні наразі зʼясовують відповідні органи.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии