Депутат держдуми рф засуджений до 15 років: СБУ оприлюднило докази його ролі у розпалюванні війни в Україні

За інформацією Служби безпеки України, ще один депутат держдуми російської федерації, який підтримував визнання “л/днр”, був засуджений до 15 років позбавлення волі.

Співробітники Служби безпеки зібрали переконливі докази вини Антона Ткачова, депутата російської держдуми, який допомагав у розв’язанні повномасштабної війни проти України.

Цей посадовець став “новим обличчям” кремлівського режиму та повністю підтримував агресивну політику вищого військово-політичного керівництва росії.

Він був призначений до комітету з питань інформаційної політики через свою допомогу.

Згідно з розслідуванням, 15 лютого 2022 року Ткачов підтримав постанову, що закликала президента росії визнати “незалежність” окупованих районів Донецької та Луганської областей.

Стрілянина в Запоріжжі: Поліція розпочала розслідування двох кримінальних проваджень (Фото)

А вже 22 лютого він проголосував за ратифікацію “договору про дружбу, співробітництво та взаємодопомогу” між росією та терористичними організаціями “л/днр”.

Ці рішення стали формальним приводом для початку повномасштабного вторгнення в Україну з боку кремля.

Посадовець тим самим допоміг реалізувати злочинний план москви щодо захоплення нашої держави.

На підставі зібраних доказів Службою безпеки суд визнав Ткачова винним за ч. 3 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та призначив йому 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Оскільки засуджений наразі перебуває на території рф, то початок строку відбування покарання визначено з дня його фактичного затримання.

Комментарии