Легіон “Свобода Росії” і Російський добровольчий корпус заявили про прорив у Бєлгородську область

Сьогодні зранку російські добровольці, які воюють на стороні України проти Путінського режиму, зявили про захід на територію Білгородської та Брянської областей РФ.

“Легион и РДК полностью освободили населенный пункт Козинку Белгородской области. В Грайворон зашли передовые отряды. Двигаемся дальше. Россия будет свободной!”, – повідомили в офіційному Телеграм-каналі легіону “Свобода Росії”.

“Жители приграничных регионов! Оставайтесь дома, не оказывайте сопротивление и не бойтесь: мы вам не враги. В отличии от путинских зомби, мы не трогаем цивильных и не используем их в своих целях. Свобода уже близко! Всем, кто следит за нами: скоро все детали, остаемся на связи”, – звернулися росіяни-добровольці.

Російський добровольчий корпус опублікував відео, як їхні бійці знаходяться на фоні дорожних знаків Безлюдівка, Чуровичі і Любимівка Брянської області.

Губернатор Бєлгородскої області Гладков спочатку прокоментував, що ведеться масована інформаційна атака, але пізніше підтвердив прорив.

“На территорию Грайворонского округа зашла диверсионно-разведывательная группа ВСУ. Вооруженные силы РФ вместе с погранслужбой, Росгвардией и ФСБ принимают необходимые меры по ликвидации противника. Подробности буду сообщать”, – повідомив Гладков у своєму Телеграм-каналі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии