Молодикам на Range Rover, які у Львові слухали Лєпса та напали на перехожого, вручили повістки

Поліцейські розшукали водія та пасажири Range Rover, які агресивно повелися з чоловіком після зауваження щодо російської музики, яку вони гучно слухали у центрі Львова.

Як повідомило видання ZAXID.NET, у неділю 7 травня в центрі Львова перехожий зробив зауваження пасажирам автомобіля Range Rover, які гучно слухали пісню російського виконавця Грігорія Лєпса. Виконавець підтримує російську агресію та відвідував окуповані території України. 

Двоє молодих чоловіків, щоб перетнути кордон, вдавали з себе дітей 13 і 15 років

Перехожий знімав інцидент на відео й після зауваження пасажир автомобіля намагався вибити з його рук телефон та вдарити в обличчя. Пізніше автомобіль припаркували на площі Адама Міцкевича, а самі хлопці з місця конфлікту втекли. Львів’янин звернувся до поліції.

Після розголосу в соцмережах патрульні зупинили Range Rover на вулиці Кульпарківській. Поліцейські встановили дані водія ним виявився 26-річний мешканець Донецької області. Також з’ясували, що агресивний пасажир – 20-річний мешканець Одеси.

Молодиків супроводили до управління поліції. Там одесит отримав від дільничного протокол за хуліганські дії. Такрож чоловіків перевірили на причетність до ворога (Росії). Після завершення усіх дій водій, пасажир та їхні друзі отримали повістки від військових.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии