На Чернігівщині піднялася вода: рятувальники доставили допомогу жителям села (Фото)

Через підняття рівнів води у річках Дніпро, Десна та Снов на Чернігівщині ускладнене транспортне сполучення на окремих ділянках.

Про це повідомила пресслужба ДСНС України у Facebook.

У селищі Радуль Ріпкинської громади річка Дніпро перелила проїзну частину вулиці Новікова. Підтоплень присадибних ділянок, будівель та споруд житлового і господарського призначення не зареєстровано.

У місті Новгород-Сіверський річкою Десною перелито під`їзд до понтонного мосту на ділянці дороги Новгород-Сіверський – Бирине.

На Одещині рятувальники знайшли у катакомбах 4 дітей, які заблукали (Фото, Відео)

У Седнівської громади вода у річці Снов піднялась більш ніж на метр, що призвело до перекриття дороги, яка сполучала села Великий та Малий Дирчин.

Рятувальники за допомогою квадрокоптера провели моніторинг гідрологічної обстановки в межах Седнівської громади. Також надзвичайники за допомогою болотоходу «Богун» разом із представниками органів місцевого самоврядування, Національної поліції, Товариства Червоного Хреста України доставили продукти харчування та медикаменти жителям с. Малий Дирчин. У селі постійно проживає 9 чоловік, з яких одна дитина дошкільного віку.

Комментарии