На Київщині палає заміський комплекс відпочинку: на місці працюють рятівники ДСНС (Фото, Відео)

У селищі Козин на вулиці Столичне шосе сталася пожежа в заміському комплексі, про яку 13 липня о 16:06 надійшло повідомлення до Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що вогонь охопив приміщення ресторану, дитячої кімнати, лазні та столової, що розташовані в одній будівлі.

Пожежа швидко поширювалася по конструкціях солом’яного даху. Для забезпечення доставки більшого обсягу води на гасіння було оперативно залучено спеціальний автомобіль для підвозу води з Києва.

ДСНС ліквідували пожежу в готелі м. Трускавець (Фото)

Оскільки пожежна техніка не могла під’їхати безпосередньо до місця пожежі, було встановлено чотири мотопомпи для подачі води з басейну комплексу. Ускладнює роботу рятувальників також щільне розташування будівель та їх горюче облаштування.

Наразі пожежу локалізовано, триває процес ліквідації.

У ліквідації залучено рятувальників 46-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Козин, 16-ДПРЧ м. Обухів, 17-ДПРЧ Українка, 64-ДПРЧ с. Віта Поштова, 29-ДПРЧ м. Васильків, 47-го Державного пожежно-рятувального посту смт Глеваха, 44-ДПРЧ смт Чабани та пожежно-рятувальні підрозділи з міста Києва.

Доповнення

О 19:53 представники ДСНС України відзвітували у Telegram про повну ліквідацію пожежі на території заміського комплексу у Козині.

Внаслідок події є постраждалі: рятувальник, який отримав тепловий удар та був госпіталізований, а також цивільна особа, попередньо через отруєння продуктами горіння.

Комментарии