На Львівщині 57-річна злодійка спробувала пограбувати переселенців з Харкова

У Львівській області жінка спробувала пограбувати переселенців з Харкова. Мешканка Дрогобича намагалась обікрасти людей, які втекли від війни в Харкові.

Пресслужба поліції Львівської області повідомляє, що 18 березня близько 18:00 невідома жінка проникла у будинок однієї з переселених мешканок Харкова в одному з сіл Львівського району, звідки викрала значну суму коштів в іноземній валюті.

Після цього зловмисниця спробувала втекти, але її помітила господиня будинку, яка закликала свого чоловіка на допомогу. Чоловік утримував жінку, а його дружина викликала на місце події поліцію.

У Харкові парубок вкрав щонайменше 30 лічильників тепла з підвалів багатоповерхівок

Під час розслідування правоохоронці встановили особу зловмисниці — раніше неодноразово судимої 57-річної мешканки міста Дрогобича. Її затримали за статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15 – ч. 5 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Незабаром судом буде обрана міра запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Комментарии