Обстріли Херсону терористами рф: загинуло майже 20 осіб, відкрито кримінальне провадження (Фото)

Внаслідок масованого обстрілу терористами Херсона та Херсонської області загинуло щонайменше 16 осіб, відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора України.

3 травня, за даними ОГПУ, російські терористи завдали масованих ударів по Херсону, починаючи з самого ранку. Також били по населених пунктах області. Наразі вогонь продовжується, він ведеться хаотично, терористи намагаються поцілити у скупчення людей.

Російські терористи обстріляли Херсон, влучили у “швидку”, вокзал та енергетиків, є жертви

“Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об’єктам цивільної інфраструктури в обласному центрі загинуло 12 людей. Близько 22 – отримали травми різного ступеня тяжкості” – сказано у повідомленні.

Росіяни обстріляли гіпермаркет у Херсоні: є загиблі та поранені

Також терористи обстріляли вдень групу енергетиків, які лагодили електромережі. Обстріл стався між н/п Степанівка та Музиківка, загинуло троє енергетиків. Вранці били також по Дар’ївській громаді, там загинув чоловік.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак тим часом повідомляє, що кількість загиблих зросла до 18 осіб, майже 50 дістали поранень.

“Удари росіян по Херсону продовжуються. Вони б’ють по мирним людям. Станом на зараз відомо про 18 загиблих і 46 поранених” – написав він.

Комментарии