“Поширюйте і розповідайте про цю трагедію”: гендиректорка видавництва “Vivat” закликала підтримати знищену росіянами друкарню

Генеральна директорка видавництва “Vivat” (входить до холдингу “Фактор”) Юлія Орлова закликала підтримати розбомблену росіянами друкарню “Фактор-Друк”.

“Ми звертаємось до усієї української та міжнародної спільноти. Поширюйте і розповідайте про цю трагедію в Україні й за кордоном; про те, як ворог нищить українську книгу та культуру, намагається зупинити розвиток нашої нації. Зараз важлива підтримка усього світу. До усіх міжнародних медіа, дипломатичних служб, організацій та спільнот однодумців. Ми з вами є свідками нищення європейських цінностей та демонстрації низького рівня розвитку російського суспільства. Впевнені, що ця трагедія не залишить байдужим жодного жителя цивілізованого світу, адже ми усі вже бачили подібне: нищення книг веде до занепаду моралі у суспільстві. Розповсюджуйте цю інформацію, допомагайте Україні боротися!”, – зазначила Юлія Орлова.

Зеленський побував у знищеній росіянами друкарні в Харкові (Відео)

Компанія “Фактор” відкрила збір коштів для підтримки постраждалих та відновлення поліграфічного життя. Реквізити для допомоги опубліковані тут.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии