Повідомлено про підозру директорові підрядника у постачанні неякісної військової форми з завданням збитків понад 35 млн грн

Директору підрядної організації було повідомлено про підозру у справі про постачання військової форми з порушенням у технічних характеристиках та завданням значних збитків на суму понад 35 млн грн. Ця організація перемогла в державних закупівлях та уклала три прямих договори на поставку військового одягу.

Правоохоронці здійснили обшуки за місцем мешкання фігурантів, їхніх транспортних засобах, офісних та виробничих приміщеннях.

Після проведення лабораторних досліджень було встановлено, що поставлена військова форма не відповідає технічним вимогам та не може бути використана за своїм призначенням.

Для відшкодування завданої шкоди тимчасово вилученому майну буде накладено арешт. Директору швейної фабрики було повідомлено про підозру, і йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Судитимуть групу осіб, звинувачених у розкраданні бюджетних коштів призначених для гуманітарних потреб

У проведенні збору доказової бази залучаються всі необхідні заходи для притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до даної схеми.

Комментарии