Пригожин поскаржився на втечу бригади росіян з-під Бахмута, ЗСУ підтвердили (Відео)

В ЗСУ підтвердили інформацію, яку озвучив керівник російського терористичного угруповання “ЧВК Вагнера” Євген Пригожин – “кухар путіна” поскаржився, що ціла бригада російських вояків втекла з-під Бахмуту та оголила фронт.

3-тя окрема штурмова бригада Сухопутних військ Збройних сил України підтвердила цю інформацію, українські військові опублікували відео у Telegram.

Вранці 9 травня Пригожин скаржився, що територія, яку залишили росіяни, нібито була стратегічно важливою, а відступ кадрових військових російської армії коштував “Вагнеру” 500 голів особового складу вбитими. В З-й штурмовій бригаді ЗСУ підтвердили, що на місці знайдено приблизно ж таку кількість трупів росіян, а герої-втікачі – 72-га окрема мотострілецька бригада зс рф.

Нарешті доплив: у Київському морі винесло на берег труп росіянина, вертоліт якого збили понад рік тому (Фото, Відео)

“Третя штурмова бригада дякує за розголос нашого успіху на фронті. Втім, додамо деталей. За дві доби атакувальних дій на Південно-Західних околицях міста, штурмовики 3 ОШБр у складі тактичної групи «Азов» ліквідували 64 окупанта, ще 87 — на півшляху до попередньо згаданих (ліквідація триває, дані уточнюються). Серед усіх них є і вагнерівці. Також станом на зараз маємо 5 полонених росіян. Серед усіх них є і вагнерівці. Також станом на зараз маємо 5 полонених росіян. Окремої уваги заслуговує знищена російська техніка. Це декілька складів з БК ворога, міномети та не один БМП. Кадри – вражаючі” – повідомили українські військові.

Комментарии