Російські терористи «анонсували» використання хімзброї на Сумщині

Міністерство оборони країни-терориста заявило про нібито підготовку Збройними силами України хімічної атаки на території Сумської області.

Про це повідомляється в офіційному каналі міноборони агресора.

Фантазія російських терористів не знає меж: вони вигадали, що «атака» нібито готується с благословення та «під керівництвом Офісу президента України», спрямована вона «на дискредитацію російської федерації на міжнародній арені» – хоча як можна дискредитувати те, що давно дискредитоване.

“У командира поджопник сп*здили”: військові РФ розмовляють про крадіжки та відсутність уваги до забезпечення, — перехоплення ГУР

Також терористи фантазують, що ЗСУ нібито планує інсценувати провокацію «із застосуванням отруйних речовин», щоб задокументувати це та звинуватити рф у застосуванні хімзброї.

«Для її реалізації протягом останніх двох тижнів у населеному пункті Охтирка Сумської області нібито підготовлено ділянку передового рубежу оборони ЗСУ на лінії бойового зіткнення з російськими військами» – заявили росіяни.

Відомо, що традиційно про якісь провокації з боку України терористична федерація починає заявляти, коли сама планує влаштувати саме таку провокацію, тому не виключається, що терористи рф намагатимуться застосувати по Сумській області хімічну зброю.

Комментарии