Суд арештував майно Віктора Медведчука та Оксани Марченко

Суд наклав арешт на майно одіозного українського політика та його дружини. Через це майно заводилися кошти з російських банків. Про це повідомили у Службі безпеки України.

За даними силовиків, фінанси надходили до зареєстрованого в нашій країні ТОВ, власником якого був росіянин. В подальшому гроші начебто використовували для оренди та утримання двох готельних компексів. Готелі площею 2,5 та 4,5 тисячі квадратних метрів розташовані в Закарпатській та Івано-Франківській областях. Їхньою бенефіціаркою являється Оксана Марченко.

ХАЦ оприлюднив прізвища колаборантів з селища Шевченкове

Окрім комплексів, суд також наклав арешт на банківські рахунку на 1,3 мільйони гривень, корпоративні права на 38 мільйонів в українській валюті та на дві земельних ділянки.

Силовики проводять розслідування за статтями 110-2 (“фінансування дій, спрямованих на захоплення державної влади”) та 209 (“легалізація майна, отриманого злочинним шляхом”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии