ХАЦ оприлюднив прізвища колаборантів з селища Шевченкове

“Харківський антикорупційний центр” дослідив ситуацію в тимчасово окупованому селищі Шевченкове і виявив ще декількох колаборантів, які допомагають загарбникам. Їхні прізвища оприлюднили на сайті ХАЦ.

Допоміг перекинути бронетехніку рф: СБУ викрила чиновника-колаборанта

За даними обласної прокуратури, зараз рашисти грабують сільськогосподарські підприємства. В цьому їм допомагає колаборант Сергій Лоскутов. Він забезпечує вивіз на територію рф кукурудзи, зерна та насіння соняшнику. Крім того, чоловік допомагає забирати у місцевих мешканців автівки та мисливську зброю.

Ще одним учасником грабунку є Євгеній Нечволод. Він вивозив до рф техніку, добрива та зерно. Його позиціонують як помічника гауляйтера Андрія Стрижка.

Учасник шоу «Україна має талант» отримав «підвищення» від окупантів у Харківській області

Крім того, в адміністрації окупантів тепер працює Надія Чубенко. Раніше жінка була кухарем, а тепер займається пропагандою та розподіляє гуманітарну допомогу. Фігурантку також помітили серед тих, хто допомагав демонтувати пам’ятний знак воїнам АТО у Шевченково.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показать все посты

Комментарии