Тіла загиблих лежать під руїнами вже рік: окупаційна влада не відновлює будинки та не розбирає завали в Рубіжному

Тимчасово окуповане місто Рубіжне на Луганщині страждає від бездіяльності російських окупантів, які не лише не відновлюють зруйновані будинки, але й не розбирають завали, під якими знаходяться тіла загиблих людей.

Про це повідомив Артем Лисогор, глава Луганської ОВА.

За його словами, окупаційна влада не проявляє жодної зацікавленості у відновленні міста. Навіть у руйнованих будинках, де, за свідченнями очевидців, знаходяться тіла загиблих мешканців Рубіжного, завали залишаються нерозібраними.

Окупанти готуються до фальшивих “виборів” в Запорізькій області: Балицький зустрічається з Памфіловою у “бункері” (Фото)

“У Рубіжному вже рік, як нічого не відновлюють. Не розбирають навіть завалів на місцях зруйнованих росіянами будинках, де, за словами свідків, залишаються тіла загиблих рубіжан. Окупаційній владі – байдуже”, — наголосив очільник ОВА.

Артем Лисогор акцентував на відсутності ремонту каналізаційні системи та відновлення пошкоджень дахів. Комунальні підприємства, зі свого боку, також мають серйозні проблеми: працівники не отримують зарплату вже з минулого року, замість неї отримуючи лише невелику “гуманітарку”.

Комментарии